Varovanje osebnih podatkov

Podjetje European Contract Logistics d.o.o. se zavezuje, da podatkov, ki nam jih boste posredovali preko spletne strani ali na kakršenkoli drug način, ne bo prodajalo, posojalo ali kakorkoli drugače posredovalo tretjim osebam. Vsi podatki bodo obravnavani zaupno in bodo uporabljeni zgolj za interno evidenco in v namen, zaradi katerega so bili posredovani. Vaši podatki bodo skrbno varovani pred izgubo, zlorabo, nepooblaščenim dostopom, razkrivanjem, spreminjanjem ali uničenjem.

Ob obisku spletne strani se podatki ne shranijo na strežnik (npr.: IP naslov, datum, čas, naslov strani s katere prihajate).

Spletna stran NE uporablja "piškotkov".


Izključitev odgovornosti

Spletna stran je postavljena in vzdrževana z največjo možno mero skrbnosti. Kljub temu podjetje European Contract Logistics d.o.o. ne more jamčiti za ažurnost, točnost ali pravilnost vseh informacij na tej strani. Vse informacije na spletni strani se lahko spremenijo brez predhodnega obvestila.
Prav tako podjetje European Contract Logistics d.o.o. ne sprejema odgovornosti za kakršnokoli škodo, ki bi neposredno ali posredno nastala zaradi uporabe, nepravilnega delovanja in/ali nedostopnosti te spletne strani. V primeru sklicevanja ali povezovanja te spletne strani z drugimi, ki so v lasti ali upravljanju tretjih oseb, podjetje European Contract Logistics d.o.o. ne prevzema odgovornosti za vsebino ali pravilnost delovanja teh spletnih strani.


Avtorske pravice

Vsa besedila, slike, grafike, animacije in drugi dokumenti, ki jih vsebuje spletna stran, so v zakonsko dovoljenem okviru predmet avtorske zaščite ali druge oblike zaščite intelektualne lastnine.
Vsebine spletne strani ni dovoljeno kopirati, razpečevati, spreminjati ali na kakršenkoli drug način reproducirati, razen v primeru pisnega soglasja podjetja European Contract Logistics d.o.o., ki aktivno uveljavlja svoje pravice do intelektualne lastnine v največji možni meri, ki jo dovoljuje zakon.